Ana içeriğe atla

Siemens Buzdolabı Servis

Siemens Buzdolabı Servis

Siemens Buzdolabınızın veya buzdolabı doğru çalışmasını sağlayarak ömrünü uzatın
Buzdolabı nasıl davranması gerektiğini
soğutma operasyon
Modern buzdolabı - , öyle görünüyor ki, her şeyi , yüksek teknoloji ürünü cihazlar , : onlar , buz ve don ve dondurma yapmak , bunları çizmek ve mıknatıslar eklemek ve hatta konuşmaya başlıyor olabilir . Izlenim bir adam hiçbir şey daha fazla medeniyet bizim için yarattı bu nimetler zevk daha
gerekli olmasıdır . Ancak, bu görüş yanlış. Buzdolabı ( yanı sıra çamaşır makinesi , mikrodalga fırın , bulaşık makinesi, ocak ve diğer aletleri )bakımı sever ve bakıma ihtiyacı vardır . Eğer mümkün olduğunca uzun süre size hizmet ve tüm mevcut fonksiyonları zevk istiyorsanız, birkaç basit kuralları takip etmeye çalışıyorum . Bir buzdolabı bakımı için sadece ilgili değil, aynı zamanda sizin dairede koydu.
Siemens Buzdolabı Servisi
Bir buzdolabı satın aldığınızda, dikkate kendi fonksiyonları ile ilgili olarak dilek , aynı zamanda kendi yaşam alanı olasılığı sadece almak . Diğer bir deyişle , onun büyüklüğü nelerin gerekli olduğunu bu nedenle koymak önceden karar ve . Buzdolabı için bir yer seçerek buradyatör veya diğer ısıtma cihazları yakın yerleştirilir olamaz unutulmamalıdır zaman : ısıtıcılar , radyatör ve diğer ısı üreten cihazlar . Buzdolabı komik gelebilir sanki , soğuk yaratır , ama o kadar değil , tüm ısı daha zor iş yapar bu yüzden , ve sonuç olarak , ona bu çok soğuk oluşturulması kendi enerji ve kaynakların daha fazla harcama yapar . Güneş - Benzer şekilde, yararlı ve doğal ısı kaynağı değildir .
Ayrıca, buzdolabının arkasına hava erişim sağlamak için gereklidir , bu yüzden size duvara yukarı taşımak , ve dostum havalandırma için gerekli olan küçük bir boşluk , bırakmayın öneririz . Buzdolapları rüzgar ve taslaklar korkmuyoruz . Onlar ısı sevmiyorum . Bu, buzdolabı için bir yer seçmeden önce hatırlamanız gereken en önemli kuraldır. Biz mahalle buzdolabı ve ocak sonuçları açıklamak için ayrı ayrı gerekli değildir umuyoruz ...
Yani, yer seçilmiş ve yeni yardımcısı mutfakta kendi niş buldu . Sen döndü , onu yıkamak , o sevinçle kapıyı açtığınızdaürünleri yanar ve sadece daha fazla satın almak için ikna etmeye çalışıyor gibi görünüyor ortaya koydu , bu yüzden yeni raflar boş marka değil . Kutlamak için, arka arkaya tüm koymak başlar : sıcak meyve kompostosu ( kısa bir süre soğumasını ) , taze ringa ( masada kokusu için değil ) , meyve ve sebze ( müdahale değil ) , dünkü pasta ( tek seferde yemem ) . Sonuç olarak , bir süre sonra,buzdolabı bozuldu bulabilirsiniz ve kek kuşkuyla balık gibi kokuyor . Bunu önlemek için , size buzdolabı düzgün çalışması bazı kurallara uymak gerektiğini düşünüyoruz :
- İlk olarak, buzdolabında sıcak yemek koymak asla . Buzlanma çorba , meyve suyu , kek . Her neyse , soğumasını gerekiyor ve ancak o zamanbuzdolabının raflarında yer alabilir . Çababüyük bir dolaba gerekli sıcaklık , ama serin sıcak gıdalar korumak için sadece , bu elektrik jeneratörü soğuk değil koymak ne kadar düşünün . Herkes titanyum bu yük dayanamaz .
- İkinci olarak, tüm kokulu ürünleri (aynı zamanda kirlenme , damlama ve tüm en iyi ) sıkı kapaklı bir plastik torba veya kap yerleştirilir ,kokular özledim , ve ancak o zaman buzdolabında koymayın . Sadece sana ihtiyacı var. Yine de buzdolabı. Güzel bir pasta , saatlerce propahnet et hamur birkaç taşıyan hangi Ama misafirlerinizi çok mutlu olmayacaktır . Evet , ve pişirme sebze salatası sonra kalan , Fransızca mavi peynir veya soğan kokusu ile kefir içmek için mutlu olmak için olası değildir . Bir trajik hata yaptı ve buzdolabı kavrulmuş sarımsak veya balık ile sadece bir salata koymak Ancak , yine de ev aletleri için orijinal tazelik dönebilirsiniz . Bugün buzdolabında kötü kokuları nötralize , birkaç özel fonlar sattı. Genellikle bu, kapatabilir veya kötü kokuları kurtulmak ve yeniden ortaya çıkmasını önlemek için buzdolabında koymak istediğiniz bir plastik kutu içinde özel bir tabak .
- Ve üçüncü ,buzdolabı kuru ürünler yapar . Diğer bir deyişle,sıvı atık . Eğeraçık ( sıkı bir kapak ile aynı plastik torba veya konteyner tüm olmadan ) bir süre buzdolabında saklayın eğer , kırışık ve gevşek sebze - Bu nedenle, limon yarım soluk , yumurta . Bu aynı zamanda et ve peynir ve jambon , ve diğer ürünler için de geçerlidir.
- Ve son olarak ,size değil, aynı zamanda buzdolabı değil sadece , düzenli olarak yıkamak gerekir . Eğer son model değil eğer bu işlem birkaç saat sürer çünkü, bu , aynı zamanda sabır sadece yıkamayın gereklidir , ama çözülmüş , proaktif sadece gerektirir , ama .
Buzdolabı veya bir soğutucu yıkama temizlik

Ama bu nerede, nasıl ve nedenbuzdolabı temiz ve yıkama hakkında daha fazla konuşalım . İdeal olarak, buzdolabı dışında kapı yıkayın ve bunu aldığı işlemek için haftada bir kez hakkında temizlenir . Genellikle gıda ile boyanmışparmaklarınızı veya ellerinizi , izler bırakın. Ve temiz görünse bile , temizlik ona zarar vermez . Temizlik ürünleri kullanırken Ancak, çok dikkatli olun : bakımlı ve uygun olmayan temizleme kimyasalları değilse emaye buzdolabı şımarık olabilir . Sadece özellikle buzdolabı temizlemek için üretilmiş ürünler , ya da evrensel bir tarifi kullanabilirsiniz : suda çözünmüş biraz kabartma tozu , ince kir yıkama ve kapı yüzeyi temizlemek olacaktır . Her zaman cihazı kullanmak için yönergeleri izleyin , sizin yıkama için bunu kullanamaz anlamına gelir ,orada belirtilen olup olmadığını görmek için kontrol edin.
Biz dış temizlik hakkında konuştuk , ama çok daha az doğrudan olması muhtemeldir rağmen buzdolabı iç , temizlik bakım ihtiyacı azdır. Buzdolabınızın bir sistem buz donma önleme No Frost , vardır , ve buz çözme gerektirmez , ancak, bu düzenli içine yıkamak için ihtiyaç sizi kurtarmaz. Ayrıca, dikkat ve kaçınılmaz toz tabakası birikirbuzdolabı , arkasına duvar gerekir . Elektrikli süpürge bu sorunu çözmek ve şaşmaz yardımcı için hayatı kolaylaştırmak için kolaydır .

Bunlar buzdolabı sadakatle yıllarca onlara hizmet istediğiniz ana ve sahipleri verebiliripuçları. Biz bu ipuçları doğru bu mutfak aletleri dikkat çekmek için yardımcı olacağını umuyoruz .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Buzdolabı Su Akıtıyor Çözümü

Buzdolabı Su Akıtıyor  Çözümü; Buzdolabı su akıtması can sıkıcı sorunlardan biridir. Genel olarak kullanıcı hatasından ortaya çıkan duruma sebep buzdolabı kapılarının iyi kapatılamaması veya çok sık açılıp kapatılması diyebiliriz. Buzdolabına sıcak gıdaların soğutulmadan konması da iç kısımda terleme ve akabinde su akıtmaya neden olur. Buzdolabının su akıtma durumunda su tahliye gider ikontrol edilmelidir. Bu gider özel çubupu yardımı ile temizlenebilir. No frost buzdolabında buluınan motor üstündeki su kabı çatlamış olabilir ve su akıtabilir. Buzdolabı Su Akıtıyor Buzdolabından su akıtmasına engel olmak için kullanıcı olarak dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de dolabın haddinden fazla doldurulmamasıdır. Su akıtma sorunu sizin halledemeyeceğiniz bir nedenden kaynaklanıyorsa servis çağırmanız gerekir. Öncelikle su akıtma nedenini bulmak gerekir. Genellikle bu başarısızlığın nedeni buzdolabının drenaj sisteminin bir ihlalidir. Buzdolabı su akıtıyor   şikayetinin başka

Siemens Buzdolabı Arıza ve Çözümleri

Siemens Buzdolabı arıza nedenleri ve çözümleri Siemens Buzdolabınız İkaz Sesi Veriyor ise Siemens buzdolabı Servisi Arıza Merkezini Aramadan!  Siemens buzdolabınızın kapısı açık kal mış olabilir kontrol ediniz. Siemens buzdolabınızdan gelen ikaz sesi sıcaklığın arttığını ve dondurulumuş gıda maddelerinin içinde bulunduğu bozulma tehlikesini ifade eder.Siemens buzdolabının sürekli ikaz sesi verdiği için Siemens servisi müşteri hizmetlerini arayan bir müşteriye şu hatırlatmaları yapmaktayız. Cihaz ilk defa çalıştığı anda bu sesi verebilir. Alarm tuşuna basınız.Siemens buzdolabı istenen ısıya gelene kadar alarm ışığı yanıp sönecektir bu normal bir durumdur. Siemens buzdolabınızın kapısı açık kalmış olabilir.Siemens buzdolabının dondurucu bölümü uzun süre açık kalmış olabilir.Siemens buzdolabına çok fazla taze besin yerleştirilmesi doluluk oran sebebi   ile ikaz yanıyor olabilir.Eğer anlayamadığınız bir durum var ise Siemens buzdolabı servisi danışma hattını arayabilir, ücretsiz ol

Buzdolabı Motoru Çalışmıyor

Buzdolabı Motoru Çalışmıyor    Buzdolabı 20. yüzyılda geliştirilen ve aynı asrın ikinci yarısında yaygın olarak kullanılmaya başlayan, gıda ürünlerimizi, oda sıcaklığında bozulacak ilaç v.s tüm ürüleri muhafaza eden bir üründür. Her bütçeye uygun alternatifli üretilen buzdolapları insanarın olmazsa olmaz bir kullanım gereci olmuştur.    Gel gelelim bu buzdolaplarının kullanım esnasında verdiği arızalarla ilgili sorunların başında gelen buzdolabı motoru çalışmıyor arızasına. Konumuz başlığımızda olduğu gibi motor arızaları olacak. Kısa ve öz şekilde bu sorundan bahsedeceğiz. Kullanıcının motor arızası ile karşılaşmaması için alabileceği tedbirler nelerdir ? Arıza başgösterdikten sonra izlemesi gereken yollar nelerdir ? Açıklamaya çalışacağız.     Motorun çalışmasını durduran ya da arızlanmasına sebep olan etkenler nelerdir ? Öncelikle belirtmeliyiz ki buzdolabı motoru soğutucu gazın devrini sağlayan dolabın önemli organlarından biridir. Buzdolabı motoru çalışmadığını veya arızalı oldu